Over Astrid

| Over Astrid
Over Astrid2018-06-27T13:21:14+00:00

Over Astrid

Mijn hele leven heb ik al interesse in wonen en alles wat daarbij komt kijken. In de jaren ’90 kocht ik al woonbladen en bewaarde alle items die mij aanspraken en stopte deze in mappen. Ik ben vaak verhuisd en dat was iedere keer weer een feestje, kon ik in een nieuwe omgeving, in een nieuw huis weer helemaal los gaan met het interieur en exterieur! Vrienden en kennissen vroegen ook vaak mijn hulp en ik heb hen dan ook altijd met veel plezier geholpen.

Na diverse opleidingen en ontzettende leuke banen in verschillende branches heb ik uiteindelijk besloten van mijn passie mijn beroep te maken. In 2013 resulteerde dat in een aantal gerichte opleidingen binnen de interieurwereld en in het openen van onze winkel in Wezup. Inmiddels werk ik niet meer alleen in de winkel en zijn wij nu al een aantal jaren met ons drieën. Elly Heidemans en Colinda Kamstra zorgen ervoor dat ik, naast de werkzaamheden in de winkel, interieuradvies bij particulieren en bedrijven kan geven.

Het idee achter de winkel is niet om massaproducten te verkopen, maar een winkel die items verkoopt die je niet overal kunt vinden, die wij zorgvuldig uitzoeken en waar wij iets over kunnen vertellen. Ons grootste plezier zit in het persoonlijke contact met de mensen die onze winkel bezoeken en het geven van advies.

Een goede winkel is voor mij een winkel met een persoonlijke handtekening, een winkel met soul en ik hoop dat u dat voelt wanneer u bij ons binnen loopt.

Astrid Mink