Maak een afspraak met Elly

| | Maak een afspraak met Elly

Maak een afspraak met Elly

Elly Heidemans werkt ruim drie jaar bij Inside wonen en meer . . . en heeft haar hart verloren aan damesmode.

Elly is eigenlijk van alle markten thuis, maar haar hart ligt toch voornamelijk bij damesmode. Elly is op de hoogte van alle nieuwe trends, ze komt met verrassende combinaties, laat u zien welke kleding het beste staat bij uw figuur en geeft u net die extra aandacht om u op een juiste manier de adviseren passend bij uw stijl.

Vaak heeft iedereen wel leuke basisstukken in de kast hangen, maar weten we soms niet hoe we dit leuk kunnen combineren met nieuwe items. U kunt bij ons in de winkel langs komen met een aantal basisstukken uit uw garderobe, zodat u samen met Elly weer een leuke frisse garderobe kunt samenstellen. Elly vindt het ook geen probleem om bij u thuis langs komen om een samen uw kledingkast door te nemen!

In ieder geval heeft Elly alle tijd voor u wanneer u een afspraak met haar maakt. In de winkel ontvangt Elly u met koffie en iets lekkers!

Bent u geïnteresseerd in persoonlijk advies van Elly, maak dan een afspraak met haar. Kom langs in de winkel, bel tijdens openingstijden of mail naar info@insidewonen.nl.

Door |2018-05-12T13:33:41+00:0011 mei 2018|Geen categorie|0 Reacties

Geef een reactie