Kamerplanten

| | Kamerplanten

Kamerplanten

Volgens de Elle Lifestyle wordt 2017 het groenste jaar ooit! Nou, daar zijn wij blij mee . . . .

Grote planten in grote potten zijn een eye catcher in een interieur. Dus wilt u een grote kamerplant in uw huis, dan moet u dit zeker doen. Planten zorgen niet alleen voor een goede luchtcirculatie, maar ze zien er ook gewoon erg mooi uit. De Urban Jungle is sinds 2015 dè interieurtrend, maar blijkt blijvend. In 2017 zien we dat er steeds meer aandacht aan de  ‘ouderwetse’ kamerplant wordt besteed. Want laten we nu eerlijk zijn, we zijn wel een beetje klaar met de kale woonkamertrends van de afgelopen jaren.

Wij hebben wel zo onze voorkeuren. Bijvoorbeeld de Olifantsoor (Alocasia). Dit is niet alleen een prachtige plant om te zien, maar je maakt er ook direct een statement mee in je interieur. De Olifantsoor kan in iedere pot, dit omdat de plant niet in zijn detail veel aandacht vraagt.

Of neem nou de Gatenplant (Monstera). Dit is niet alleen een mooie plant om te zien, maar ook makkelijk in onderhoud. Met de Gatenplant kun je net een groene touche aan een hal of een slaapkamer geven.

Als derde noemen we de Bananenplant (Musa). Dit is niet alleen een mooie plant, maar ook zeer dorstig van aard. Het voordeel van dorstige planten is dat ze de luchtvochtigheid in huis aanzienlijk verhogen. Negentig procent van het water wat ze krijgen, verdampen ze ook. Mooie en goedkope oplossing voor een droge huid!

Door | 2017-07-08T13:48:52+00:00 8 juli 2017|Interieur|0 Reacties

Geef een reactie