Bloembinderij

| Bloembinderij
Bloembinderij2019-03-21T15:19:50+00:00

Bloembinderij

Het is iedere dag een feest in onze bloembinderij, want hier worden boeketten gemaakt van de mooiste bloemen! Wij hebben boeketten klaar staan in onze winkel, maar binden ook graag een boeket van de bloemen die u zelf kiest uit onze koelcel. De boeketten die wij maken zijn veelal speels en losgebonden, waarmee we u graag verrassen. Heeft u een specifieke wens, maak dit dan bij ons bekend.

Voor bruidsbloemwerk kunt u uiteraard ook bij ons terecht. In overleg maken wij de bruidsarrangementen die zijn afgestemd op de juiste sfeer. Naast het bruidsboeket en de corsages denken wij graag mee over de aankleding van de trouwlocatie, zodat alles een prachtig geheel zal vormen.

Ook staan wij klaar voor al uw afscheids- en rouwarrangementen. Om dit bloemwerk zo persoonlijk mogelijk te maken bespreken wij graag met u uw wensen. Advies aan huis is ook mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wilt u ’s avonds contact over rouwwerk bel dan naar 06-11091384.

Heeft u buiten de reguliere openingstijden bloemen nodig? Geen probleem! Indien u uw bestelling tijdig aan ons doorgeeft, zorgen wij dat uw bestelling klaar staat! U kunt uw bestelling telefonisch tijdens onze openingstijden op 0591-229277, via Whatsapp naar 06-11091384 of aan ons doorgeven of per e-mailbericht (info@insidewonen.nl).

Voor speciale verzoeken dan kunt uiteraard altijd bij ons terecht!